sreda, 4. julij 2012

Bolna Mici Šapka

Od vsega na svetu je največ vredno zdravje otrok. Ko zbolijo, sem čisto preč. Rada bi pomagala, da bi se stanje čimprej izboljšalo, ampak vsaka bolezen zahteva svoj čas.
Moja mala je staknila trebušno virozo. Tako diagnozo smo postavile skupaj s sosedami. Ena je zdravnica, druga je mama z izkušnjami, tretja sem jaz, skorajda neizkušena na tem področju. Ne spomnim se, da bi kdo od nas kdaj tako hudo driskal.
Panika me je zagrabila, ko sem v blatu zagledala kri. Pomislila sem na najhujše, v glavi organizirala ostalo članstvo družine, naju pa v mislih prestavljala v Pulsko bolnišnico. Potem so me potolažile izkušene. Da tudi to sodi zraven.
Oborožena z ogljem sva z najdražjim zavihala rokave in celo noč lovila tekoče zadevščine. Mala je pogumno prenašala vse dogajanje. Glede na stanje je bilo izredno malo joka. Bravo Sarči.

Danes je tretji dan. Driska še ni minila, samo intervali med napadi krčev so daljši. In v obdobju miru midve poslikavava kamne. Okrog naše prikolice je pisano kot še nikoli.


In ja... Pozabili smo fotoaparat. Moj telefon pa na tem področju hudo šepa. Ima pa prednosti drugje :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar